(Av någon anledning så har inte inlägget från söndagens bravader publicerats, men här kommer det iallafall!)

Idag var Malmös Internationella uställning (HUND 2010). Där var väldigt många hundar vilket märktes enda ut på parkeringarna, då vi fick gå en bra bit fram till ingågen. Vi kom dit i slutet av hanklasserna då jag fick träffa mammas kompis hane, Spike, en blueroan and tan hane som verkade väldigt trevlig. Det var många fina hundar på uställningen men jag såg dessvärre knappt några liverfärgade.. Synd, men det var väntat. Vi träffade dock många hundsläktingar och vänner, alltid lika trevligt. :-) Vill passa på att gratulera alla som fick första pris idag! Era hundar är helt underbara!

För Sheila gick det jättebra, är så glad för vårt tredje första pris! Bedömningen var inte helt fel den heller! Den kunde faktiskt inte blivit mycket bättre. ;-) Tyvärr så var det över tio cockertikar i konkurrensen sedan så där räknade vi inte med något. Men är som sagt väldigt nöjd ändå. Sheila var jätteduktig i ringen och på bordet stod hon jättebra utan att backa (hon gör det ibland).
Såhär löd kritiken:

Nice head and feminine expression. Good eyes and ears. Good body and topline and croup. Good coat and good moving.

Domaren hette Tripoli Salvatore och var italienare. Han var en trevlig domare tyckte både jag och Sheila. Här kommer bilder från dagen, lägg märke till fröken trötter längst ner ;-)
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 


03/25/2010 12:30

GRATTIS till 1:a priset och superfin kritit på sötnosan!!! : D

Gick till cocker ringen för att se om ni var där, men bedömmningen var slut då och ni syntes inte till. Synd... men men, hoppas vi ses i sommar ist.

Kramar från oss

Reply
03/26/2010 16:04

Hejsan!
Grattis till den fina kritiken på Sheila.
Det var kul att få prata med dig den lilla stund bland alla cockrar och deras ägare.
Jag håller med, om att det var väldigt dåligt med liverfärgade hundar.
Vad jag kunde se så var Teo den enda liver/tan hunden.
Ha en trevlig helg.
Kram Patricia

Reply
03/28/2010 02:22

Så fint hon stod för dig...grymt imponerad!!!!

ReplyLeave a Reply.