Picture
Sheila har för "ovanlighetens skull" rullat sig i bajs... -Oktober


Ja, tiden går verkligen! Senast jag skrev så hade vi haft vårt allra första valpkurstillfälle. Nu har vi precis haft det sjätte och det näst sista. Kommer sakna alla underbara kursare som är så duktiga och utvecklas mest hela tiden!

Idag är den lydnadsträning igen (torsdagsträningen med lydnadsgruppen) och det ser vi fram emot! På söndagen vankas det nämligen tävling igen... På vår självaste hemmaklubb Malmö brukshundklubb. Ska bli så kul tycker både Sheila och matte (jag)! ;-)

Nästa vecka (v.44) är det äntligen höstlov för min del och då är det både körlektioner och risketta för mattes del och det är då även, sorgligt nog, det sista valpkurstillfället för kursarna samt ett besök på djursjukhuset med alla kursarna och instruktörer (jag och Johanna)  där det är förelösning om akut sjukvård för hunden. Ska bli intressant!

Direkt efter tävlingen på söndag ska förresten jag och hundarna hälsa på en god vän till familjen, Lena i Simrishamn. Det ska bli jättemysigt, hon bjuder alltid på godsaker för både två och fyrbenta :-)

Men först och främst så taggar vi för lydnadstävling i klass 2 på söndag!! Håll tummarna för oss :-) Kramar
 


10/27/2011 10:45

klart vi håller både tummar och tassar! Var på en föreläsning om akutsukvård för ett par veckors sedan den gav massor .KRam Carina

Reply
10/30/2011 00:31

Va trevligt med kurs i akutsjukvård för hund.
Lycka till med risk 1:an å det andra som gäller körkort.
Det e ju bra å ha.
Ha en skön helg å Lov.

// Ricco & Alfons & Towe

Reply
Towe Lindqvist Ottosson
12/22/2011 08:45

Hej hej på Er !
Vad tiden den rusar iväg!
Hoppas att allt e väl med er!
Vi vill mest passa på å önska Er en God Jul och ett Gott Nytt År.

Ha det gott.

// Ricco & Alfons & Towe

ReplyLeave a Reply.