Nu kan man lugnt säga att sommaren är här -särskilt här i Skåne! Det är så otroligt varmt och skönt. Tyvärr har jag oturen att bli sjuk just nu på sommaren, när vädret är som bäst... Har legat inne nu i snart 2 veckor mer eller mindre!

I måndags bestämde jag mig dock för att strunta i detta och följa med mina kusiner och moster ut på havet i deras nya båt (de har haft flera stycken men denna tog helt klart priset) och Sheila var förståss med. Vi hade en jättemysig dag och tog båten till Barsebäck där vi kastade i ankaret och simmade in till en liten strand där vi åt lunch -hur mysigt som helst! Sheila mådde kanoners hela dagen, hon älskar verkligen att åka båt! Just nu är hon mitt inne i sitt höglöp och jag måste då hålla henne i koppel (hon går alltid lös annars) och det tycker hon är lite trist när vi är ute och promenerar. Igår smet hon två gånger bort till labben om bor en bit ifrån... Det är tur att hon inte själv får bestämma för då hade hon varit mamma till ett antal olika hundblandningar vid detta laget, haha!

Träningen får ta en pause nu ett par veckor då det är på tok för varmt både på dagarna och på kvällarna +att jag åker bort i två veckor nu. Om en vecka bär det äntligen av till Kroatien för min del och då åker även min familj bort så då får vi fixa hundpassning! Så även bloggen kommer stå tom nu ett tag framåt men är det semester så är det! Hoppas att alla njuter av värmen och att ni inte glömmer att ge de fyrbenta (och de tvåbenta) vatten ;-) Här kommer ett par bilder från måndagens bravader ute på havet, dock mobilbilder eftersom jag glömde kameran hemma :-(
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 


07/25/2010 04:29

Trevlig resa till Kroatien! Hör av dig när du kommit hem. Puss & kram

ReplyLeave a Reply.