Idag är det då sista dagen på vecka 48 och jag har spenderat dagen utomhus med hundarna och en sväng till stan för att köpa julklappar. Behöver jag säga hur mycket hundarna, speciellt Sheila, ääälskar snön?

Dock så är jag inte säker på att jag kan hålla med mina kära hundar i skrivande stund... Har nämligen fått ett mejl om att lydnadstävlingen nästa helg är inställd... :-( Känns jättetrist då det var den sista för i år och vi redan hade börjat ladda. Aja, finns ju inte så mycket att göra åt det just nu. Får väl "tagga" till Malmö Int i mars istället där Sheila iallafall ska få ta några varv i ringen efter ett helt år utan några utställningar på schemat.

Imorgon har jag ingen skola då alla mina lektioner är inställda (skönt), dock så blir det en hel del plugg ändå och förhoppningsvis ett par rundor med hundarna. Så skönt det känns att kunna säga det. Hundarna, alltså. Det känns så skönt att ha mina två hos mig hela tiden, varje dag. Vad skulle jag gjort utan dem?

Picture
 


12/06/2010 07:23

Hej Hej på er!
Ser ut som ni haft en härlig helg.
Ja helger rusar iväg. Har inte handlat så många julklappar som jag brukar få ta tag i det nu till helgen.
Hoppas hitta lite till Ricco med!
Ha det gott.
Ricco & Towe

Reply
12/06/2010 11:47

Vad glad jag blir att du kan ha båda hos dig nu måste kännas riktigt skönt. Sheila och hennes halvsyskon har en gigantiskt likhet kärleken till SNÖN!!!!KRam på dig och du det kommer fler tävlingar=)

ReplyLeave a Reply.