Igår skrev jag ett jättelångt blogginlägg som sedan av någon anledning raderades... Gud så irriterande det var! Jag orkade bara inte skriva om det men nu gör jag ett nytt, dock en aning mindre försök. I torsdags var det lydnadsträning på klubben och jag tog mig med möda dit. Har nämligen blivit jätteförkyld och hade igårmorse jättehög feber och fick därför stanna hemma från skolan. Trots att jag inte mådde så bra åkte jag till klubben eftersom det idag(!) är klubbtävling på MBK. Träningen i sig gick jättebra. Vi tränade mest på momenten inför TS-tävlingen (klubbtävlingen annordnad av Tävlingssektionen, med ett annat ord). Inkallning med ställande och fritt hopp över hinder (hopp sitt hopp) var det vi tränade mest på.

Inkallning med ställande går bra, jag önskar dock ett snabbare stopp på henne, som jag sagt innan... Men det får vi nöta vidare på så fort vi får tillfälle. Även fritt hopp gick bra, hon sätter sig liiite snett på andra sidan hindret men jag är mest glad att hon hoppar överhuvudtaget just nu eftersom det inte var längesen hon lärde sig det. Hopppas, hoppas hon bestämmer sig för att hoppa idag! Vi tränade även fritt följ, som går jättebra + läggande och ställande under gång. Inga konstigheter där inte.

Om en timme är det som sagt tävlingsdags och jag ska försöka hinna uppdatera om hur det gått ikväll! Jag har bestämt mig för att ställa upp i tävlingen trots att jag är sjuk... Vi får helt enkelt se hur det går trots allt!

Snart kommer väl nervositeten smygande också... ;-) Hörs senare!
 

Leave a Reply.