Picture

I söndags fyllde Sheila 3 år. Det är helt sjukt vad tiden går... Känns som att det var igår vi var på kennel Cockett och skulle hämta hem lilltjejen. Jag är så otroligt stolt över den hon blivit. Hon är en pigg, utåtriktad liten tjej med mycket humor! Sheila och jag fick redan från början väldigt bra kontakt och hon har följt i mina fotspår sedan dess. Sheila är otroligt lättlärd och har massor med "will to please" i sig, vilket verkligen visat sig inom framförallt lydnaden. Hon är alltid lika taggad på träning, trots att det ibland kan bli väldigt strikt, vilket får många hundar att tröttna, men inte Sheila. Varken jag eller Sammy, som Sheila ser mer upp till än vad hon gör med någon annan, hade velat spendera ett liv utan denna lilla följeslagare i vårat liv -för utan henne skulle vi inte vara de vi är idag.

Sheila fick god mat på sin födelsedag, dvs mjukfoder i kycklingsmak, och till efterätt blev det ett grisöron. Självklart fick även Sammy ett, hehe. Hennes (och Sammys) födelsedagspresent kommer antingen till helgen eller lite senare. Det är en rätt dyr present och Sammy fyller ju den 2 april (dvs väldigt snart) och då är det lika bra kan jag tycka.

I lördags var vi på instruktörsutbildning igen, vi mattar då -hihi. Vi pratade om MH-test, hur man bedömmer, vad de olika figuranterna har som uppgift osv. På torsdag är den lydnadsträning igen och i helgen utställning + tävling! Vi är lite nervösa eftersom vi knappt haft tid att träna alls pga skolarbeten men det får gå som det går. Det ska bli väldigt kul iallafall!
 


03/15/2011 12:59

Grattis värdens snyggate syster!!!!! för det är du ju till både Caspian och Tindra hur konstig det nu är låter fniss. De häslar att de gärna kommit och hjälpt henne äta upp maten den lät så smarrig i deras öron. Kram

Reply
03/15/2011 13:09

Grattis till fina tjejen på 3-årsdagen.
Hoppas din dag varit bra.
Vov o kram!

Reply
03/16/2011 05:36

Grattis Sheila!
Jag håller med tiden försvinner.

Reply
03/19/2011 13:36

Jaa, hon är världens finaste lilla tjej som ger oss så mycket glädje! Mycket humor och kärlek har hon:-) Kram till dig också Sanna som har jobbat så mycket med henne, du har verkligen lyckats!

ReplyLeave a Reply.