I torsdags var det äntligen dags för lydnadsträning på klubben. Träningspasset gick bra och bäst gick helt klart, fritt följ. Sheila gick så fint på min vänstra sida och var med på alla svängar och halter. Skönt! Hopp sitt hopp däremot behöver vi träna på. Vi har ju inte tränat det på hur länge som helst eftersom vi knappt varit någonting på klubben detta året så nu är det dags att köra igång med det igen!

De senaste dagarna har Sammy haft ont i sitt ena öra, han skriker till när man rör vid det och jag undrar vad det kan vara. Det luktar som det ska och han mår helt bra i övrigt. Kan det vara öroninflammation? Blir det inte bättre så får det bli ett besök hos veterinären, vilket vi ändå snart borde göra, snart dags för skithundarna att få sin vaccination nämligen. Hoppas att alla haft en bra helg!

(Bilden nedan: Sammy och jag för X antal år sedan,på Oxie brukshundklubb)
Picture
 


03/27/2011 12:23

Tror absolut det kan vara öroninflammation. Teddy är ju ett öronbarn/hund och det luktar sällan skunk om örat när han har inflammation. Men trycker man på sidan om öronen brukar han markera att det gör ont sen vill han gärna klia sig där med tassen och gnida örat. Behandlas med örondroppar. Kram Carina

Reply
03/27/2011 12:54

Stackars liten...inte kul med ont i örat.

kul att komma igång med träning igen...efter lite vinterdvala är man taggad igen :)

ReplyLeave a Reply.