I fredags täffade jag min projekthund +ägare (Lisa och Wilma) igen. Vi fortsatte träna fotingångar, kontaktövningar och gå fint ett par meter. Det gick jättebra och detta var tredje gången vi träffades. Vi planerar att ses på tisdag nästa gång (har studiedag då) för att för första gången testa detta utomhus och sedan ett par veckor framåt ska vi lägga till störningar, så som andra hundar, andra miljöer osv. Vi får se hur det artar sig helt enkelt!

När vi var klara åt jag middag med Lisa och Pia (min syster) i Vellinge och sedan åkte jag och hämtade Sammy som jag skulle ha i helgen. Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det kändes att få ha båda mina hundar hos mig hela tiden. Sammy har bott hemma hos en "släkting" i Simrishamn nu ett tag men där ska han inte längre bo så just nu får jag ha honom lite och min syster honom lite.

Underbara, älskade Sammy. Han är utan några överdrifter den mest mysiga och goa cockerkille någonsin på sina 10 år. Det är mycket nu som händer och det gör ont i hela kroppen, i hela själen av att tänka på att Sammy inte längre kommer att bo hos mig på heltid. Detta kommer dock inte stoppa mig från att träffa honom så ofta jag kan.

Till något roligare... Jag, Sammy och Sheila var igår ute och fotograferade lite i det fina vädret (längesen!) och tränade lite. Hundarna hade jättekul, även jag trots att Sammy väckte mig halv åtta igår och kvar över sju idag.. Hehe, men det gör ingenting eftersom jag somnar om efter att de är kissade.

I fredagskväll fick Sammy sig ett riktigt bad med schampoonering och balsamering och därefter borstning, så nu är han för tillfället ren och fin. Sheila har som vanligt bitit Sammy i öronen, dragit honom i kopplet, pussat på honom m.m, allt för att få hans uppmärksamhet. Som tur är så är Sammy så genomsnäll så att han inte bryr sig. De tycker så mycket om varandra.

Vi tog idag (söndag) en långpromenad till Hököpinge kyrkby och tände ljus och hundarna sjöng. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem..
Här kommer lite bilder från igår, jag vet att hundarna är en aning otrimmade men en av dem ska faktiskt trimmas imorgon.
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 


10/17/2010 10:08

Förstår att det måste vara jättejobbigt för dig att behöva lämna bort Sammy mot din vilja. Önskar att jag kunde göra någonting. Förstår att du måste känna att det är underbart att ha båda två hos dig. Och jag måste tillägga, GUD va go han är! Så himla mysig & grov (precis som en hane ska vara). Bilden på Sammy och Sheila är underbar, Sammy är verkligen jättefin på den bilden. Var mysigt att träffa honom igår, för länge sedan sist!! Vet du vad jag tänkte på? Du och jag kanske hade kunnat ta en lååååångrunda med alla fyra hundarna till Hököpinge Kyrkby och hälsa på C? Hade jag jättegärna gjort. Kramar!

Reply
10/19/2010 10:34

Skäms men bara att erkänna det var ett tag sen jag var här och kikade. Så trist att du inte kan /får/? ha Sammy hos dig alltid men ändå vilken tur att du ändå kan fortsätta träffa honom. Ibland blir inte allt som man vill tyvärr.Vi har tagit spårpaus i höst tiden räcker inte och jag har haft lite svårt att motivera mig själv. Valt lite andra grejor som utställningar och de två halvdags "kurserna" cocker sydväst håller i cockerns historia och nu på söndag anatomikursen.Orkar helt enkelt inte pussla en massa för att hinna allt.Älskar bilderna på Sammy och Sheila så fina de är!!! Nu ska jag var flitigare och titta in lite oftare. Kramisar Carina

ReplyLeave a Reply.