Imorse när jag vaknade upptäckte jag att snön är här igen. Det finns en positiv sak med snön och det är att hundarna inte blir skitiga alls när de varit ute. Annars kan jag inte komma på någonting positivt om att snön är tillbaka... Känns som vi haft tillräckligt, nu vill jag ha vår :-(

Nu är det bara 3 veckor kvar till Malmö Int, vilket betyder att vi måste sätta igång med träningen snart! Vi ska ju både ställa ut och tävla i lydnad :-) I själva verket så har vi tränat typ 2 gånger sedan vi anmälde oss och det måste helt klart ändras på! Vi tränade i söndags när solen var framme hela dagen och träningspasset gick väldigt bra. Skönt! Filmade faktiskt med digitalkameran när vi tränade rutan men den filmen har jag tyvärr inte hunnit lägga in så det får bli i nästa blogginlägg!

Nu är jag och Lisa klara med vårt projektarbete till instruktörskursen så det är inskickat och klart. Jag är jättenöjd med Lisas och Wilmas insats, de har kommit SÅ långt i sin träning! Sista träningspasset körde vi igår på klubben och det gick hur bra som helst trots störning i form av hundar som tränade på apellplanen. Nu hoppas jag att de fortsätter träna såhär flitigt!

Idag åker jag till Stockholm och hälsar på släktingar. Ska bli jättemysigt! Ha en trevlig helg :)
Picture
 


02/24/2011 04:22

Ha det så bra i Stockholm! :-) Kram

Reply

Antog att ni skulle till Malmö INT ! Kul :D
Brukar vara en utställning som är en riktig samlingsplats ! alla drar till MalmÖö ;p Kanske vi ses :)

Ha det gott
Kramar fr mig och grabbarna

ReplyLeave a Reply.