Igår när jag kom hem till pappa för att hämta Sheila så tog jag som vanligt en liten mysstund med Sammy i soffan. Han var som alltid allt som inte Sheila brukar vara, lugn och kärleksfull. Okej, glöm det sista. Sheila är nog den mest kärleksfulla hunden på jorden (fast hon visar det på många olika sätt). Lugn är hon iallafall inte! Möjligen när hon är trött... ;-) När vi skulle gå fick jag jättedåligt samvete och med tanke på hur mycket jag saknar Sammy nu när jag inte bor där lika ofta längre, så kunde det inte finnas ett bättre tillfälle än att ta hem honom till min käre mor över natten. När jag och Sammy slutligen skulle bege oss så blev Sheila helt ifrån sig. "VA? SKA HAN FÖLJA MED OCH JAG STANNA HÄR HELT ENSAM?!" Ungefär så såg hon ut att uttrycka sig. Så tillsist blev det jag, Sammy OCH Sheila.

Vi gick en lång, härlig runda i solnedgången och det är helt otroligt vad fort det går dessa månader. För inte var det särskilt längesen det inte fanns ett blad på träden. Nu är det grönt överallt och på åkrarna här ute har det redan växt raps upp till knäna ungefär. Rapsen är inte helt komna än men när de kommer så blir det fint ska ni veta! Ska jag vara helt ärlig så är det underbart att bo ute på "landet" om våren/sommaren. Det är iochförsig bara ca 2 mil ifrån Malmö men ändå. Här är jättefint när de gula rapsfälten och alla blommor kommer fram! Nog om det.

Sammy, Sheila och jag har haft en jättemysig natt tillsammans. Vi sov alla tre i min säng. Gud vad jag saknat att ha min kille hos mig om nätterna! Jag har sagt det innan och jag säger det igen, GUD VAD SAMMY HAR BLIVIT KELIG! Det är helt otroligt med tanke på den vilde han brukade vara. Ibland märks det att han faktiskt är tio år gammal, men ibland kan han lätt förväxlas med en valp. När vi var ute igår så kom det fram en kvinna och beundrade honom. Hon trodde att han var en flattevalp, hehe ;-) Inte så konstigt med tanke på att han är nerrakad och liknar mer en lite mindre variant av en labrador än en cocker. Men eftersom han inte ställs ut längre så spelar det ingen roll, dessutom får han så mycket päls att han hade dött om han tvingats ha den på sommaren. Med tanke allt badande också!

Imorse ringde klockan 06:00 och jag trodde att jag skulle dö, bokstavligt talat. Det var fruktansvärt att tvingas gå upp och komma ut i kylan. För kallt har det varit idag! Ynka 6 grader hörde jag någon säga. I skolan behövde jag dock bara vara från 08-11, då jag bara hade nationella prov i engelska och sedan fick gå hem. Underbart! Imorgon är det instruktörsutbildning men den får jag tyvärr skippa eftersom jag har konsert i Matteuskyrkan i Malmö då. Det är accapella kören på min skola som ska uppträda dvs jag med.

På torsdag blir det dock träning för fulla muggar eftersom det på lördag vankas klubbtävling och skämma ut oss vill vi ju inte. Trots att vi knappt hunnit träna någonting mer än en till två gånger i veckan på senare tid :( Äh, det får väl gå som det går helt enkelt! Imorgon har jag allafall sovmorgon till 10, häärligt!

Upptäckte precis att Sheila MH-test kommit ut på HUNDDATA, här är hennes resultat:

Domare 1- BJÖRKQVIST CRONJE - Känd mental status
1a.Kontakt hälsning:   4
1b.Kontakt samarb.:   4
1c.Kontakt hantering:   4
2a.Lek 1 leklust:   4
2b.Lek 1 gripande:   3
2c.Lek 1 grip/dragk:   3
3a 1.Förföljande:   2
3a 2.Förföljande:   1
3b 1.Gripande:   1
3b 2.Gripande:   1
4.Aktivitet:   2
5a.Avst.lek intresse:   3
5b.Avst.lek hot/aggr:   1
5c.Avst.lek nyfiken:   1
5d.Avst.lek leklust:   1
5e.Avst.lek samarb.:   1
6a.Överr. rädsla:   3
6b.Överr. hot/agg:   1
6c.Överr. nyfikenhet:   2
6d.Överr. kv. rädsla:   1
6e.Överr. kv. intr.:   1
7a.Ljud rädsla:   3
7b.Ljud nyfikenhet:   4
7c.Ljud kv. rädsla:   1
7d.Ljud kv. intresse:   1
8a.Spöken hot/agg:   3
8b.Spöken kontroll:   5
8c.Spöken rädsla:   5
8d.Spöken nyfikenhet:   1
8e.Spöken kontakt:   1
9a.Lek 2 leklust:   4
9b.Lek 2 gripande:   3
10.Skott:   1


/Sanna, Sheila och Sammy
 


05/07/2010 08:29

Visst är det värdelöst att vara sjuk!? Man kan knappt göra någonting utan är fastbunden i sängen känns det som :( Jag har också varit hemma idag, hoppas både du och jag är bättre till imorgon och att vi får lite solsken. Lite lustigt att vi båda har drabbats av ett virus samtidigt.

Aw, lille Sammy-gubben. Kan tro att du njöt av att ha båda hundarna.

Vi saknar er...
/Johanna, Jakita & Extra

ReplyLeave a Reply.