Picture

Nu har det gått en hel vecka sedan jag skrev sist, detta för att det hänt så himla mycket och har med andra ord inte funnits tid för något bloggande. Detta har hänt:

* Jag har fyllt år och spenderade därför helgen på Spa i Varberg, hur skönt som helst kan jag säga då det var ett underbart, japaninspirerat spa!

* Jag har hunnit med ännu ett valpkurstillfälle

* Jag har haft miljontals grejer i skolan

* Och jag har bokat en resa till Thailand till mig och en kompis, samt betalat hela rutten idag!

Igår bestämde jag och en kompis oss för att åka två veckor till Thailand, då vi båda behöver komma bort ett tag och få lite sol och värme då vi haft ett fruktansvärt år båda två. Vi bokade alltså resan igår och idag blev den betald! Som de flesta säkert vet är det otroligt dyrt att åka till Thailand över nyår, särskilt när man beställer resan vid denna tiden, men vi lyckades ändå med någon form av enorm tur få direktflyg dit den 29/12, hotell och frukost till ett kanonbra pris! Dessutom till det fantastiska paradisstället Krabi!

Picture
Underbara Krabi, Thailand

Med andra ord kanske ni förstår varför jag inte haft tid att blogga, eller plugga för den delen!! I tisdags var det i vilket fall som helst valpkurs och pga Skånes snökaos och just nu kyla så var det bara fyra stycken som kom och vi bestämde oss också för att bara vara utomhus den första timmen för att sedan ha teori den andra. Allt gick hur bra som helst, jag körde förbudsövningar (med skål) med ena gruppen och Johanna körde inkallning och uppsökning av kontakt med andra.

Teorin bestod av att vi svarade på frågor om olika saker, som rumsrenhet, könsmogenhet, varför skäller min hund på bussar m.m. Mycket kul och intressant att kunna hjälpa till lite och få valpägarna till att förstå att allt de frågar om är helt normalt och INTE något som bara deras hund har "problem" med, samt att allt går att lösa med lite träning och "vänjning".

Nästa vecka görs halva träningspasset inomhus så att det inte bara blir teori! Just nu blir det tyvärr ingen träning för Sheilas del då vår träningsplan är fullständigt oanvändbar då den ligger vid en (otrafikerad) väg och det då skapats höga berg av vallar nu när det plogats. Till klubben har vi inte hunnit heller pga skolarbeten och annat så det blir bara lite träning inomhus när det finns tid. Nästa helg är det ju tävling igen och vi hållet tummarna för att den inte blir inställd!! Trevlig helg

/Sanna


 

Leave a Reply.