Imorse försov jag mig en halvtimme (hade råkat ställa klockan på 07:40 istället för 06:40... Som tur var kom min låtsaspappa in och väckte mig tillslut. Jag upptäckte då att det var blod i hela sängen, Sheila hade naturligtvis börjat löpa, lägg märke till att hon har löpt vid exakt (högst några dagar emellan) samma tillfällen i två år nu. Jämn tik! Det kändes både bra och dåligt att hon började löpa nu, knappt 3 dagar innan tävlingen. Det känns bra eftersom hon förra året löpte den 1:a vilket förmodligen resulterat i att hon skulle höglöpa på tävlingen och vi hade fått utgå. Dock känns det inte bra med tanke på att Sheila inte alls är sig själv när hon löper... Hon är nonchalant, luktar överallt, kissar ofta, lite seg, springer efter alla hanhundar hon ser osv.

Med andra ord så ska vi inte förvänta oss ett skit på tävlingen... Det får gå som det går helt enkelt. Och utan apporteringen som innebär 20 poäng är vi så gott som rökta också... Ska vi ha ett första pris måste vi ha 9-10 i snitt och hur lätt är det i klass 2, första gången man tävlar? Det känns skönt att en i vår lydnadsgrupp som har tollare, har tävlat 10 gånger i tvåan och han är jätteduktig, då gör det väl ingenting om det inte går så bra för oss första gången? Vi har ju ändå 10 gånger på oss isåfall ;-)

Idag var vi iallafall och tränade på Oxie bk igen, för sista gången innan tävlingen på onsdag. Det gick bra för att vara löp (hon var bättre än vad jag trodde hon skulle vara med andra ord) men det gick inte riktigt så bra som det brukar. Tja, jag vet iallafall vad det beror på! Vi tränade mest rutan och fritt följ idag. Rutan gick inte så bra första skicket, men sedan gick det bättre och bättre. Johanna och jag bytte rutor med varandra, ändrade håll osv. Huvudsaken är att jag får in henne i rutan överhuvudtaget på onsdag, för får jag inte det så finns det en risk att jag kommer att bryta... Med tanke på apporteringen och det. För hur kul är det att få ett 0 pris? 3 pris kan jag väl sträcka mig till men 0 pris, nej tack!

Dock är jag en mästare på att bara fortsätta för att fortsätta och inte förstå hur dåligt det gått förrän efter... ;-) Äh, det har faktiskt aldrig hänt att det gått dåligt så nu ska jag inte klaga. Sheila har faktiskt alltid skött sig kanon på alla våra fyra tävlingar i ettan!

Imorgon är min sista dag på jobbet och det känns OBESKRIVLIGT skönt kan jag säga! Sedan är man 8500kr rikare, hääärligt! Imorgon ska jag försöka träna en sista gång på rutan och kanske lite fritt följ och sedan är det stopp inför tävling. Jag vill ju inte trötta ut henne ;-) Ha det!

Bilden nedan är Sammy för ett par år sedan -rakad men ack så fin ändå!
Picture
 


07/06/2010 09:43

Imorgon smäller det, nervöst!!

Reply
Sanna
07/06/2010 09:58

Minst sagt!!!

ReplyLeave a Reply.