Idag skulle Sheila egentligen trimmas men det blir imorgon istället. Ska försöka ta lite bilder på henne då, dock så ska hon inte trimmas riktigt för utställning denna gången utan mycket kortare eftersom hon drar in så mycket skit med all sin päls.

Ikväll har Sheila och jag varit ute i ca en halvtimme och tränat. Vi tränade allt det vanliga, inkallning med ställande, fjärrdirigering, läggande under gång, rutan m.m. Allt gick faktiskt jättebra, det enda jag skulle önska av henne är att hon håller huvudet högre när hon springer in i rutan... Hon har börjat lukta mot marken ibland och det får hon verkligen inte göra -inte bara med tanke på att hon kommer fel på det, hon tappar fart också! Någon som har något bra tips på hur detta kan förändras/förbättras?

Imorgon ska vi träffa Lisa och Wilma igen för lite projektarbete, har nämligen studiedag. Ska bli spännande att höra hur träningen har gått sedan sist. Ha en bra kväll!

Gammal bild på Sammy boy
Picture
 


10/18/2010 12:57

Hejsan!
Helt underbara bilder på dina fin hundar.
Du är lika duktig med träningen ser jag.
Här hos oss har det varit agility för hela slanten den sista tiden.
Men nu är kursen slut så vi får träna på egen hand tills vinterträningen i ridhuset börjar.
Ska du på någon utställning framöver??
Ha en bra dag imorgon o lycka till med ert projektarbete.
Kram Patricia

Reply
10/19/2010 11:07

Flitig du är som tränar, ser fram emot morgondagens träningspass innan utbildningen. Förresten var det helt ok att din mamma kör oss dit imorgon och att min hämtar. Ang. det du skrev med att jag skulle tro att du gett upp, det tror jag inte. För du har någonting att kämpa för, fina Sammykillen. Bilden på honom påminner mig om när du och Sammy sov över hos mig och Oliver...Minnen som aldrig kommer att försvinna!! Ang. träningen kan jag tänka mig att hon börjat nosa för att godiset ligger på marken (det gör Extra också!) och eftersom jag absolut inte vill ha momentet så så kommer jag ändra metod på träningen så att jag springer till rutan med godiset istället annars får man ju oftast det här nosandet på köpet tyvärr. Tipset jag kan ge dig är att använda grillpinnen du använde. Då slutar hon nog rätt snart att lukta och tittar sig om istället (men bättre det!). Vi ses imorgon, kramkram!
P.s. Klart jag kan meddela när vi ska till Limhamnsfältet nästa gång. Men vi brukar bestämma det nästan precis strax innan vi ska åka så det gäller att vara redo ;)

ReplyLeave a Reply.