I lördags så började Sheila som väntat att löpa. Detta betyder att det är dags för Sammy att åka på semester ett litet tag. Helt fel tajming tycker Sammy själv, han som måste vara hemma för att visa alla dreglande hanhundar att det är hans tjej och INGEN annans! Det är ju trots allt hans plikt att kissa minst tre gånger där Sheila kissat, skälla på varenda hanhund som överhuvudtaget tittar på henne och vakta henne om nätterna. Vem ska göra det när han är flera mil (1,5) ifrån?

Visst är det skönt med lite kvalitetstid med lilltjejen här hemma, synd bara att hon ska vara så himla grinig när hon löper. Eller inte grinig, utan mer energikrävande. Hon springer runt som en galning och det enda som snurrar runt i hennes huvud är "ska vi inte gå ut snart?", "jag vill träffa killar!". Typ.

Jag är dock sjuk för tillfället och ligger därför i sängen för det mesta vilket Sheila inte alls brukar ha något emot (hon ääälskar att bara ligga och slappa bredvid matte hela dagarna) men just nu verkar hon tycka att matte är den tråkigaste på jordklotet. Så är det väl när man är en ung löptik! Hehe.
Picture
 


02/01/2011 22:46

Sötnos !!! <3 <3 <3

Reply
Carina
02/05/2011 13:52

Så snygg syster vi har!!!

ReplyLeave a Reply.