Jullov

12/17/2010

5 Comments

 
Igår fick jag jullov från min minst sagt hektiska skola -härligt!! Och nu är det mindre än två veckor kvar till det bär av till Thailand :-)
Sheila löper ju runt nyår så då ska Sammy få bo hos min syster på deras nyinköpta gård tillsammans med Malou (bearded collie Sammy känt sen han de var små), Wilma (bouvier de flandres som är jämngammal med Sheila och stor som en häst) och med Tessla (min systerdotters lilla cockerpoo, också jämngammal med Sheila).
Sammy kommer ha det jättebra tillsammans med dessa tre vackra damer!

På tisdag är ju valpkursen slut så vi håller just nu på att hitta på vad vi ska göra denna gång för att få en så bra avslutning som möjligt. Sorgligt att det redan är slut men väldigt kul att alla tänkt fortsätta med unghundskursen till våren!
Det måste väl betyda att vi lyckats? ;-)

Ikväll blir en lugn fredagkväll framför TV:n vilket verkar uppskattas av hundarna som precis kommit hem efter en lång runda i snön.
Picture
Trevlig helg önskar vi!!

 


12/17/2010 15:05

Trevlig helg på er också.
Härligt med jullov och en resa som väntar.
Ha det så bra.
Kram!

Reply
12/18/2010 10:35

Så skönt med jullov! Jag jobbar två dagar till i nästa vecka, men sen har jag också lov och det ska bli så härligt! Vilken härlig tid du har framför dig, först julfirande och sedan semesterresa till Thailand!
Ha det gott!
Kram Marie

Reply
12/19/2010 11:53

Reply
carina
12/19/2010 11:55

Här komme kommentaren också=) Jullov hade inte suttit fel inte helle Thailand avundsjuk inte ett dugg. Ljuger jag ? massor;) Men är dig väl unnat. vet att det är ingen dans på rosor att gå i skolan och att det är viktigt att samla ny kraft. Njut och sola och bada för mig med. Kram

Reply
12/21/2010 12:59

Hej hej På er!
Härligt med vinter bilder!
Måste vara skönt med jul lov.
Vi kommer inte vara lediga så mycket spara ju på ledigheten så att vi kan vara hemma och Mysa när Alfons skall flytta till oss.
Ja trimning tar en del tid.
Ricco gillar inte heller så mycket när man skall borst tänder.
Ha det gott å hörs vi inte innan så önskar vi er en riktigt skön jul.
Vov vov Ricco & Towe

ReplyLeave a Reply.