Det har hänt en hel del sedan sist... Vi har varit och shoppat på Arken (en stor hundaffär vid Svågertorp) där inhandlade vi bland annat en bilbur (äntligen har vi fixat en och det känns kanon!), tycker inte alls om att behöva ha henne lös i bilen! Sedan har jag också beställt en knallrosa biabed! Den får jag nästa vecka -bilder kommer då! Sedan köpte vi också lite smått och gått -hundgodis, ett nytt rosa halsband och lite godis. Nog om det!

Detta var i måndags (eftersom jag bara jobbade på förmiddagen då) och därefter begav vi oss till hundstranden i Skanör. Jag, Sheila och mamma var det som åkte och det var otroligt mysigt! Sheila hade skitkul med alla hundarna, jag kastade pinnar som hon hämtade (hon har äntligen börjat simma på riktigt nu!), rullade sig i sanden m.m. Jättehärligt var det! En gång gick jag jättelångt ut i vattnet (det är ganska långgrunt i Skanör så man får gå en bit när man ska bada) och då kom Sheila direkt simmandes efter! Så sött var det ;-)

Idag var vi på Oxie brukshundklubb och tränade med några träningskompisar från träningsgruppen. Det blev en jättemysig kväll och Sheila som skött sig alldeles utmärkt på alla träningar det senaste året var inte alls sig själv. Hon snusade, nonchade(!) mig när jag ropade m.m. Själva momenten gick helt okej, det var inget större att klaga på förutom apporteringen men den är en annan femma. Sheila löper antingen just nu (kissar sjuttioelva gånger när vi är ute) eller så börjar hon närsom. Det var exakt idag förra året som hon började löpa så förmodligen har jag rätt... Usch vilken otur om det är så eftersom vi ska tävla i lydnadsklass två nästa vecka!!! Hoppas, hoppas INTE!

Just nu jobbar jag hela dagarna, och är för det mesta ute om nätterna så jag är helt slut. Därför blir det inget vidare långt inlägg idag men jag har lagt in alla bilderna från stranden på datorn så dem kommer förhoppningsvis upp imorgon! Tills dess får ni istället en bild på Sheila i sin nya bilbur :-) Ha en trevlig torsdagskväll!


Picture
Picture
 


07/03/2010 13:51

Skönt att ni äntligen köpt en bur till lilla Sheila! :) Det får vi väl också ta tag i, men det får bli när vi fått vår nya bil. Kram.

Reply
07/05/2010 11:07

Va mysigt med ny bur i bilen alltid skönt att veta att de åker tryggt.
Vov vov Ricco & Towe

Reply
07/05/2010 11:12

Jättehärliga bad bilder Vissa bilder tycker jag att sheila är lik Ricco.
Kul att du gör så mycket med henne och att det går så bra för er.
Vi hoppas att vädret är bra till helgen med så att man kan åka och bada.
Det är så härligt.
Vi har pratat om att köra ner till Skanör-Falsterbo under semestern
Ola min man är ofta i de trakterna och jobbar.
Ha det gott.
Kram Ricco & Towe

ReplyLeave a Reply.