Just nu sitter jag i skolan och fördriver tiden. Så varför inte ta tillfället i akt och blogga lite? Jag har en fråga. Vilken hundmat äter era hundar?

Mina äter Eukanuba cocker spaniel och har gjort det ett tag. Dock så funderar jag på att byta, mest för att prova något nytt. Sammy äter alltid lika fort och mycket (han är alltid hungrig känns det som), Sheila däremot äter mycket i perioder, men just nu är hon inte alls lika glad i maten som hon brukar. Hur är det för er?
 


Carina
03/28/2011 04:41

Jag kör också eukeneba men inte cocker fodret som Caspian fick klåda av. Har även kört carrier som finns på lantmännen i perioder. Gillar det helt animaliskt. tillverkat i Sverige och bra pris. men Eukenaba har fördelaktigare uppfödarsystem som ger mer för pengarna så min orskar att jag kör det. Caspian är just nu inne i en inte äta period pelar i sig lite. Lowa och Tindra går på bantning de skulle kunna äta en häst=) Lowa framför allt är tyvärr helt matgalen. Kram

Reply
03/28/2011 07:27

Säg till när du har bestämt vilken sort vi ska köra så köper vi:-) Kram

Reply
03/29/2011 10:02

Mina äter Carrier

Reply
04/09/2011 07:45

Våra hundar äter Proformance, ett jätte bra foder som vi hållt oss till ett tag men pga av att personen vi köper fodret av ska sluta ska vi byta tillbaka till ett foder som våra hundar ätit i hur många år som helst, innan vi bytte till Proformance, är Tello. Tello är ett uberbra foder som jag helst rekomenderar av dessa två.

Våra hundar äter mat av bara glädje, är det mycket konkurrens går de ofta väldigt väldigt fort för maten att försvinna. Dock börjar Joker äte lite lugnare nu när han är själv.. och lika så var Malte när han bodde själv med mig :)

ReplyLeave a Reply.