Picture
Sheila in action

Picture
Sammy in action

Picture

Nu är julen (äntligen) slut och både hundar, mattar och hussar är nöjda med sina respektive julklappar.
Sammy och Sheila öppnade paket som om de aldrig gjort något annat på julafton och Sammy fick bland annat en röd namnbricka (formad som ett ben) med sitt namn och mitt nummer i (Sheila har ett likadant fast i guldfärgat) och ett nytt läderhalsband. Sheila fick  bland annat ett helt nytt svart koppel och halsband i läder och hundleksaker. Båda två fick självklart massor med gott också, de hälsar att oxdiamanter är det bästa som finns ifall någon undrar!!

Idag (tisdag) var min morfar från Stockholm på besök och jag fick massor med pengar till min Thailandsresa, tack morfar!! Imorgon bär det av till värmen för mig i två veckor och det ska bli SÅ härligt. Sheila åkte precis iväg till mina kusiner där hon ska vara fram till nyår och Sammy ska då få en massa uppmärksamhet och långpromenader tills dess, det gillar han. Hoppas att alla haft en riktigt god jul och med det önskar vi alla en god fortsättning :-) Hörs om två veckor!
 


12/28/2010 14:12

Ha en riktigt härlig resa.
Njut i dessa två veckor av sol o bad.
Dessutom är jag är dundrans avundsjuk också.
Kram Patricia!

Reply
12/30/2010 01:29

Ha en riktigt skön resa ! Det behöver du Sanna ...
Sheila har det bra här ... Hon är glad och efter varje gång vi har vart ute är hon vit prickig . Slickar gör hon som bara den .
Kram från Sheila och oss andra .
Bye !

Reply
12/30/2010 15:18

Trevlig resa och gott nytt år!

Reply
01/03/2011 10:01

Åh va härligt med resa till thailand, det skulle inte alls sitta helt fel just nu!
Gott nytt på er! :)
Kram

Reply
01/23/2011 08:39

Så fina kort :)
Hoppas du haft en skön semester.

Jag är jättenöjd med min trimmmaskin...OTROLIG skillnad mot den förra som var askass.
Min nya är en Andis AGRC med skär 10. (en blå maskin)
den kostade 1990,- och jag köpte min i Lund på Satchmo´s (de har även webb shop)

Reply
01/23/2011 10:50

Avis på Thailand inte ett dugg och jag ljuger aldrig heller. Verkar varit en supemysig tripp. Ibladn löper de rackarna inte som man vill. Tindra har ibland dragit ut på det minns alltför väl fösta gången hon skulle paras två månader efer utsatt tid . Det var låååååååånga månader. Jag har en likadan trimmer som Sandra och den är grymt bra. Rekommenderas massor. Kram Carina och brossan och syrran ps det där med att prata är vi väldigt bra på Ds

ReplyLeave a Reply.