Detta blir ett ganska kort inlägg med tanke på var jag är just nu, för det mesta både psykiskt och fysiskt, i skolan. Har haft prov och konserter nästan varje dag denna veckan, idag hade jag mitt näst sista prov och på måndag är det ÄNTLIGEN klart -inom det iallafall. Massor med musikuppträdanden återstår men det är inte hälften så mycket jobb som med prov! I skrivande stund har jag precis gjort mitt sista historieprov, som är avgörande inför vad jag får för betyg i historia. Nervöst!

Imorgon ska jag sjunga opera för första gången inför folk, det känns helt obeskrivligt! Eftersom jag bara sjungit klassiskt i lite mer än att halvår så får det gå som det går. De flesta som går på min skola (Heleneholms estet-musik närmare bestämt) och sjunger klassiskt har sjungit opera sedan de var små... Det är långt ifrån vad jag har dvs! Men jag ska göra så gott jag kan iallafall. :)

För att komma till vad det här blogginlägget egentligen skulle handla om: Hundar. I söndags skulle vi vara på klubben från 09:00 till 14:30, jag fick dock åka hem redan vid ett med tanke på mängden prov min vecka skulle innehålla. Det var en mycket lärorik dag och jag skulle kunna berätta massor om den om jag hade mer tid... Vi var iallafall att vi var i en grupp av tre personer då vi hade fått vars ett papper med olika analysverktyg och förklaringar till dessa. Uppgiften var då att vi skulle analysera varje hund och sedan diskutera de olika hundarnas för och nackdelar och hur man kunde förbättra dessa. De olika verktygen var socialitet, självkänsla, förighet, leklust, aggressivitet, konflikttålighet, hanteringsvana, dominans, aktivitetsnivå, miljökänslighet och matintresse. Sheila fick en KANON bedömning av allihopa! Fast ingen av dem förvånade mig -hon har ju sån otroligt fin mentalitet min tjej! Mer om hennes bedömning kommer jag få reda på ikväll (utbildning ikväll på klubben igen) då alla grupper ska redovisa sina analyser av hundarna. Innan utbildningen ska förmodligen jag och Johanna köra ett snabbt men intensivt lydnadspass. Det ska bli kul!


/Sanna, Sheila och Sammy - www.sheilasammy.weebly.com
 

Leave a Reply.