Idag var jag på informationsmöte om instruktörskurs på brukshundklubben! Kursen är ca 100 timmar lång och börjar på tisdag nästa vecka. Det är mycket vi ska gå igenom och många kurstillfällen, projektarbeten och annat kommer det bli. Men det är bara kul! Känns som att jag detta året kommer att få lära mig massor och därmed utöka mina hundkunskaper ytterliggare, perfekt till nästa år då det kommer att hända grejer! När kursen är färdig kommer jag att vara en utbildad allmänlydnads och valp instruktör! Ska bli så otroligt kul och intressant det här.

Idag är min elvaåriga kusin, Magdalena hemma hos oss och det var hemma hos henne och hennes familj som Sheila bodde en av veckorna vi var i Thailand. Sheila tycker jättemycket om Magdalena och njuter i fulla drag av hennes närvaro. Jag, Magdalena och Sheila var innan idag ute på en långrunda då vi kastade pinnar till Sheila samt gick och småsnackade lite. Mycket trevligt!

På lördag är jag bjuden till mitt älskade sommarställe ute på Österlen där min morfar och lite annan släkt spenderar påsken som vanligt. Jag är inte riktigt hundra på om jag ska dit eller inte men just nu lutar det iallafall åt att åka dit över dagen. Isåfall kommer jag med all säkerhet lägga ett eller två spår till Sheila i skogen, det var ett bra tag sedan känns det som nu och det är verkligen något vi ska ta tag i nu till vår! Viltspår är ju faktiskt något av det bästa Sheila vet och det vore bara dumt att inte ta vara på hennes sanna glädjeämne i livet. På torsdag är det träning med lydnadsgruppen igen och det är verkligen på tiden! Nu är det ju en massa utbildningar och annat som kommer/kommit i vägen för träningen och det måste vi få en ändring på.Hoppas att alla får en underbar påsk, så hörs vi snart!
Picture
 

Leave a Reply.