Den 2/4 fyllde världens finaste Sammy hela 11 år! Det är med andra ord 11 år sedan jag och pappa var på Diamonhills kennel och hämtade hem vår lille svarta. Fast namnet "den lille svarta" kunde vi inte kalla honom länge till med tanke på att han växte upp och blev en stor och grov hane på 16 kg.

Sammy har följt mig sedan jag var 6 år och vi har gått igenom i princip allt man kan gå igenom. För 7 månader sedan förlorade jag min pappa och Sammy sin husse. Det var då inte säkert att jag kunde behålla Sammy (som alltid bott hos pappa, till skillnad från Sheila som flyttat med mig, emellan). Men efter mycket tjat och mycket tårar så slapp jag att ännu en familjemedlem skulle försvinna från mig. Och det finns inte ord för hur glad jag är över att ha honom ständigt vid min sida. Sammy påminner väldigt mycket om pappa. De var som yin och yang, de två. När jag ser in i Sammys ögon så kan jag se honom. Och när vi sjunger tillsammans så vet jag att pappa kan höra oss. När Sammy var liten så lärde pappa och jag honom att sjunga (yla) och när Sheila flyttade hem till oss så tog det bara ett par veckor innan även hon satte igång.

Pappa och jag hade hundintresset tillsammans och Sammy var vår gemensamma ögonsten. Sammy mår som tur är bra idag, trots allt som hänt men vi tar fortfarande en dag i taget. Sammy är väldigt pigg för sin ålder och jag tvekar inte på att det delvis är Sheilas förtjänst. Hon är ju som de flesta vet en liten cocker med enorm energi och som gör allt hon kan för att få med sig Sammy. Hon går tillochmed ut med honom i koppel då och då...

Jag tror och hoppas att Sammy finns kvar hos oss en lång tid framöver för vi älskar ju vår lille gubbe så otroligt mycket. Sammy Davis och Sammy Boy är två av smeknamnen som pappa gav honom som liten, men jag har nog ett tiotal fler... Kärt barn har många namn, inte sant?

Älskar dig fina Sammy! /Matte
Picture
Picture
Picture
Picture
 


Kyllekylleoflocken@hotmail.com
04/13/2011 01:22

Reply
04/13/2011 01:25

Klöddade lite när jag skulle Gratta Sammy. Grattis i efterskott Sammy
Blir allt lite rörd att läsa om din pappa och Sammy så fint.
Önskar er flera fina år tillsammans

Reply
04/13/2011 13:14

Underbar kärleksförklaring till både din pappa och Sammy.
Hoppas ni får fler härliga år tillsammans du och Sammy.
Kram!

Reply
Åsa
04/25/2011 13:34

Älskar dig min fina, fina dotter! Jag är också glad över att vi valde att låta Sammy stanna här hos oss. Mysigare hund får vi leta efter:-) Kram

Reply
04/29/2011 12:05

Hej Hej !
Så kul att han är 11 år hoppas mina cockers med blir riktigt gamla.
Har svårt att tänka mej ett liv utan dem och hoppas då att du får ha din sammy hos dej i många år.

Ha en skön Valborg.

Vov vov Ricco & Alfons & Towe

Reply
05/07/2011 02:48

Så fint skrivit, om både Christer och Sammy. Känner igen vart enda mening! Puss och kramar till er!

ReplyLeave a Reply.